WOM’s Collective és una proposta liderada per la bateria i compositora Laia Fortià i la cantant, pianista i compositora Clara Luna que té com a finalitat unir talent femení forjat dins el panorama musical català actual. 
Després d’haver treballat més de quatre anys juntes amb el grup WOM, ara deicideixen donar veu a les seves pròpies composicions, Clara Luna (piano i veu) i Laia Fortià (bateria i veu) s’uneixen amb: Anaïs Vila (guitarra i veu) i Magalí Datzira (baix elèctric i veu).  
Juntes aconsegueixen un so personal i característic que ens transporta dins l’univers musical d’aquestes dones creadores on l’element unificador de les cançons és la suma de les veus i el teixit sonor que es crea al entrellaçar-les amb els diferents instruments.
Algunes de les versions arranjades són temes coneguts dels anys 90 composats per dones com ara Björk o artistes que han col•laborat amb dones instrumentistes, cosa poc habitual en aquella època com són Lenny Kravitz amb bateries tan reconegudes com Cindy Blackman.
WOM’s Collective és una proposta femenina sòlida i amb personalitat, dones músics i compositores, amb àmplia experiència i formació musical a Catalunya com als EEUU, Alemanya i Anglaterra, i amb una llarga i sòlida trajectòria als escenaris dels festivals i sales de concerts del territori nacional.